Hotline: +36 (29) 410-270

Gépi forgácsolás

Hagyományos esztergákon, automata eszterga gépeken, CNC vezérlésű esztergákon, CNC vezérlésű marógépen végzünk forgácsolást. Legfőbb területünk a sorozatgyártás, melyet rúdadagolós CNC revolveresztergákon és CNC hossz-esztregán készítünk el.

Az alkatrészgyártást a megadott rajzok és paraméterek alapján végezzük el. Igény szerint a gyártást követő felületkezelést is el tudjuk végeztetni alvállalkozó partnereink bevonásával. A velünk végeztetett leggyakoribb felületkezelési eljárások az acél alkatrészek horganyozása, alumínium alkatrészek eloxálása.

A gyártandó alkatrészeink alapanyaga leggyakrabban sárgaréz, alumínium, automata acél, automata rozsdamentes acél. Kiterjedt szállítói kapcsolatainkon keresztül a termékekhez szükséges anyagbeszerzésről is gondoskodni tudunk. A gyártás során folyamatos minőségellenőrzéssel biztosítjuk az alkatrészek kivalló minőségét. A bevezetett gyártásfelügyeleti rendszerünk a pontos szállítási határidők betartásáért felel.

CNC esztergáink új gyártású, modern gépekből állnak. Általában egyszerű alkatrészek nagy sorozatban történő gyártását végezzük CNC esztergáinkon illetve a hagyományos automata esztergákon.

A CNC marógépet kiegészítő megmunkálásra használjuk. A CNC marógépen is sorozatgyártásban forgácsolunk alkatrészeket.

BÉRMUNKA:

Vállaljuk meglévő termékek sorozatban történő átalakítását, megmunkálását. Jelenleg is célgépeinkkel különböző fúrási és menetelési munkákat végzünk nagy sorozatban.